شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام

+ بانوان هنرمند #مسقطي انار
اب انار خالص. يک ليوان
پودر نشاسته. دو قاشق غذاخوري
شکر. بسته به ترشي انار
کره. سي گرم
گلاب. دو قاشق غذاخوري
اب انار ونشاسته وشکر را مخلوط کنيد وروي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا غلظتش مثل فرني بشه کره وگلاب را اضافه کنيدواز روي حرارت برداريد اين مخلوط را در قالب دلخواه ريخته ودرون يخچال قرار دهيدميتوانيد دانه هاي انار هم داخل مسقطي بريزيدشش ساعت در يخچال بماند ادامه...

خطا در آدرس عکس
بايد خوشمزه باشه
ممنون بانوي هنرمند
سنگ صبور
بله جناب سعيدي....///خواهش محدثه عزيزم
.:آيينه:.
به به...
جاتون خيلي خاليه تو پارسي.. پس کي مياين شما بانو !!! (95/3/4)
خوش انصاف دلم واست خيلي تنگ شده !!! کاش دل به دل راه داشت (97/3/1)
برای مشاهده پیام های بیشتر لطفا وارد شوید
vertical_align_top