شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام

درب کنسرو بازکن برقی
+ *سلاااااااااااااااااام ...خوبيد خوشيد ؟؟:دي@};- * هميشه هر موقعي تو خونه با کسي بحثم ميشه باهم *الکي* قهر ميکنيم منم فوري دست به کار ميشم و ميرم سراغ *شيريني* پزي...و اين گونه بدون هيچ حرفي بهم لبخند ميزنيم و دوباره همه چي درست ميشه=) * **نان شيرمال:خودم پختم(توف تو ريا :دي )*
*{a href=http://s6.picofile.com/file/8204287700/IMAG0411.jpg}مهسا{/a}*
اسپايکا
آفرين
قابل نداره... نوش جون :D @};- ...ميخوام کافه بزنم ميخوام همه اينا رو ياد بگيرم:دي
اسپايکا
ممنون.. واقعا؟ ايشالا ک ميشد ي روز : )
اوهوم واقعا ...دوست دارم ادما با خوردن شيريني ها و نوشيدني ها و غذاهام لبخند بزنند و براي چندثانيه هم که شده حس خوبي بهشون دست بده:(
اسپايکا
از صميم قلب ميگم ايشالا : )
شکرا جزيلا :')<<اشک شوقه
*خاطره*
واي .. چه قدر خوبيد شما .. خدايتان حفظ کناد .... چه طعم شيريني دارد اين کلوچه ها ....@};-
شيوه آشتي تون خوبه:)
من که آشتي نمي کنم خودشون آشتي ميکنند [7] B-)
:'(اينا چرب اند خوب نيست براى سلامتى ضرر داره:)
نه واقعني خودت پختي؟... آوررين داري:D
منم هنوز صبحونه نخوردم، اينو ميخام:(
:-|نه از قنادى سر کوچه قرض کردم باهاش سلفى بگيرم:(...ديگه چکار کنم ديگه از هر هنرم انگشت ميباره:دي
شکلش که عالي؛ طعمش حتمن خوبه... دستور پخت سر آشپز:D
:-|ظرف ها رو ميشوريد که به نفع اونهاست و انتقام هم نگرفتيد فقط ميتونيد آشتى کنيد اما من اين طورى هم باعث ميشم چاق و چله تر شند و دل من خنک شه B-)هم زود باهام خودشون آشتى کنند:دي
پودر مايه خمير يک و نيم قاشق سوپ خوري آب ولرم 1/2 پيمانه شير ولرم 1/2 پيمانه تخم مرغ 1 عدد شکر 1/2 پيمانه روغن 1/2 پيمانه آرد حدود 400 گرم نمک 1/4 قاشق چايخوري
چاق و چله تر شند و دل من خنک شه:دي
شکلش که مثله زنجير بافته رو چطوري کردي؟
اگه موادتون رو تو يخچال نگه دارى مى کنيد از يخچال يک ربع قبل بذاريد بيرون از يخچال... آب و شير دماشون بايد طورى باشه وقتى به دستتون ميخوره نه دستتون بسوزه نه سرد باشه مخصوصا آب که اگه خيلى داغ يا سرد باشه خمير مايه عمل نمياد...... پودر خمير مايه رو با آب و يک کمى از شکرتون رو مخلوط کنيد و روش رو بپوشونيد و بذاريد کنار گاز يا يه جاى گرم تا بعد از 5تا 10دقيقه کف کنه و عمل بياد
شير ولرم و تخم مرغ و شکر و نمک رو باهم مخلوط ميکنيم و حدود يک دقيقه ميزنيمش...بعد نصف روغنى که داريم رو ميريزيم نصف باقيش رو وقتى ارد رو اضافه کرديم ميريزيم اگر خمير به دست ميچسبيد و از خمير جدا ميشد
*حالا اول توضيح بدم چطور خميرش رو درست کنيد يا بگم طرح گيسوش رو چطور درست کنيد؟:)*
اول خميرو بعد گيسو رو:(
خب بعد اگر مايه خميرمون عمل اومده بود به بقيه مواد اضافه ميکنيم و ديگه لازم نيست همش بزنيم بعد ارد رو کم کم به مواد اضافه ميکنيم و همينطور هم ميزنيم ارد رو يک باره نريزيد که ارد زيادى به خورد خمير نره يکم که خمير خودش رو گرفت و سفت شد اون رو از ظرف به سطح صافى که قبلا آرد پاشى کرديد منتقل کنيد و شروع کنيد به ورز داد در حين ورز دادن اگر خمير جدا ميشد يه مقدار از روغن باقى مونده رو بهش اضافه کنيد(من
وقتى خمير توى ظرف بود خودش رو نگرفته بود و خمير به دستم ميچسبيد و جدا ميشد براى همين همه ى روغن رو رو ريختم بعد شروع به ورز دادنش کردم)ورز دادن هم به اين صورت که خمير رو جمع کنيد و باکف دست دوباره پهنش کنيد و اين کار رو حدود يک ربع ادامه بديد حواستون باشه انگشتتون رو زياد تو خمير فرو نبريد اونوقت ارد بيشترى ميخواد و خميرتون سفت و خراب ميشه حسابى که ورزش داديد بايد وقتى جمعش کرديد انگشت به خمير که
ميزنيد تقريبا برگرده به حالت اولش خب حالا يه ظرف بزرگ که گنجايش دو يا سه برابر شدن خمير رو داره ارد بپاشيد خمير رو بذاريد تو اون و روش کمى ارد بپاشيد و بعد روى خمير رو بپوشونيد و بذاريدش يه جاى گرم (من ميپيچمش لاى پتو:) )بعد از يک ساعت و نيم تا دو ساعت استراحت خمير آماده است
بعد که استراحت کرد يکم ورزش (فقط يکم )بديد تا پفش بخوابه بعد يه چونه به هر مقدار که ميخواين از خمير بردارين و مثل مو که ميخواين ببافين چهار قسمت مساوى بکنيد خمير اول رو از رو خمير دوم و از زير خمير سوم و روى خمير چهارم و دوباره تکرار ميکنيد از همون سمتى که شروع کرديد و اين ميشه گيسو بعد از اين که خمير ها رو درست کرديد 25مين بذاريد توى ظرف و بذاريد استراحت کنه حتما و بعد رومال رو که شامل يه زرده
تخم مرغ, يک قاشق شکر, زعفران(دلخواه)و کنجد(دلخواه ) بهش بزنيد و بذارىد توى فرى که از قبل گرم شده با دماى 180درجه سانتى گراد
قربونِ دستت عزيزم ...حتمني درس ميکنم... سخته ولي من ميتونم:D ممنون@};-
*البته اگر دوست داشتيد و قبلا خمير درست نکرديد فيلمش رو براتون ميذارم چون ميخوام تو بلاگ خودم بذارم:)*
خيلي هم خوبه :D ...به قول دوستان برگزيده باد:D
@};-
سلام خيلي عاليه@};-
درود برتو آريايي @};-
چقدر مجله کم کار شده !
احسنت ...
آفرين بر شما دختر ......
ساعت دماسنج
جايي براي خنده وشادي
رتبه 0
0 برگزیده
410 دوست
فهرست کاربرانی که پیام های آن ها توسط دبیران مجله پارسی یار در ماه اخیر منتخب شده است.
برگزیدگان مجله دي ماه
vertical_align_top