شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام‌هاي ارسالي

+ ميلاد با سعادت حضرت معصومه(سلام الله عليها) و روز دختر بر همه ي ارادتمندان و بانوان مبارک.
خطا در آدرس عکس
+ امير المؤمنين (ع) فرمود: شش چيز مايه كمال مرد است دو از كوچكترين عضوهايش و دو از بزرگترين قوايش و دو از موجبات هيبت‏اش اما آن دو عضو كوچكتر دل او است و زبان او كه در ميدان‏ چنگ از قدرت دل و در صحنه سخن از نيروى بيان استفاده ميكند و اما آن دو قوه بزرگتر، عقل و همت او است و دو عامل هيبت بخش ثروت و زيبائى او است. الخصال / ترجمه فهرى، ج‏1، ص: 378
*ميثم*
92/6/14
+ امام باقر عليه السلام فرمود: كمال انسان و نهايت كمالش دانشمند شدن در دين و صبر در بلا و اقتصاد در زندگى است.
+ هر که درين بزم مقرب تر است
جـــــــام بلا بيشترش مي دهـــند
وبلاگو بخون  http://khoshnevis52.parsiblog.com

خطا در آدرس عکس
+ [وبلاگ] جام بلا
خطا در آدرس عکس
همين الان الان نوشتمش
* خوش به حالتون ...خوشنويسي خيلي دوست دارم اما فرصت نشد برم دنبالش
همه 7 نظر
چشم خانم قافيه باران...دوباره مي نويسم
سلام موفق باشيد.
+ نهج البلاغه حكمت 47 امير مؤمنان عليه السلام فرمود ارزش انسان بستگى دارد بهمت او و راستگوئى او بسته بمردانگى او و شجاعت او بسته به عظمت و شخصيت او و پاكدامنى او بسته بغيرت و ناموس خواهى او است (اوصاف بعدى و دومى در اين جملات هر چه قوى‏تر و بيشتر باشد اوصاف قبلى و اولى هم قوى‏تر و بهتر خواهد بود.
وبلاگ قبلي را حذف کردم
زيبا نوشتيد
+ محمد بن احمد كاتب نيشابورى با سند خود از امير المؤمنين (ع) نقل مى‏كند كه فرمود: كمال مرد با شش چيز است: با دو عضو كوچكتر و دو عضو بزرگتر و دو هيبت و وقار اوست، دو عضو كوچكترش دل و زبان اوست كه اگر مبارزه كند با دل مبارزه مى‏كند و اگر سخن بگويد با زبان سخن مى‏گويد و دو عضو بزرگترش عقل و همّت اوست و دو هيبت و وقارش مال و جمال اوست.
+ اينكه در حقيقت ابراهيم (ع) قصد نداشته كه فعل خود را به بتها نسبت دهد، بلكه قصدش تقرير و اثبات اين مطلب بوده كه بتها قادر به انجام عملى نيستند و سخن او جنبه تعريضى داشته، همان طور كه مثلا شما خط زيبايى مى‏نويسيد و به دوست خود كه بهره‏اى از خط نيكو ندارد به صورت تعريض و كنايه مى‏گوييد: تو اين خط را نوشته‏اى و منظور شما از اين سخن اثبات آن خط براى خودتان و نفى آن از اوست.
+ كمال انسان همه در: آموختن علم دين، صبر در حوادث، و اندازه‏گيرى معاش است‏
امام کاظم (ع)
+ الخطّ الحسن يزيد الحقّ وضحا.
خط نيكو وضوح حق را افزون ميكند.
نهج الفصاحه ص 477
+ حضرت صادق (ع) فرموده است: خوى نيكو جمال است در دنيا، و گشايش و خوشى است در آخرت، و با آن آيين و دين هر كسى كامل مى‏گردد، و موجب كمال انسان و قرب او به پروردگار متعال است.
برای مشاهده پیام های بیشتر لطفا وارد شوید
vertical_align_top