شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار
خطا در آدرس عکس
بنا به اهميت هنر و حضور آن در زندگي روز مره و علاقه خيل عظيمي از ايرانيان به مقوله سينما اين اتاق براي تبادل نظر کاربران محترم پارسي بلاگ در رابطه با هنر هفتم ايجاد و همواره بحث هايي حول محور سينما و تلويزيون در آن جريان دارد . حضور شما دوستان فرهيخته در اتاق پرده سينما باعث شکوفايي اتاق و به جريان افتادن بحث هاي داغ و حرفه اي خواهدشد . انتظار مطالب چالش برانگيز شما را در مورد فيلم و سينما خوهيم کشيد.

پيام‌هاي اتاق

+ فيلم ضد ايراني
شرايط
اين فيلم اگرچه جدي و مصمم است، اما تصويري خلاف واقع از آنچه که در کشورمان وجود دارد ارائه کرده است. فيلم مغلطه ايي است از انواع و اقسام مشکلات که همه آنها در يکجا جمع شده اند. دين و مذهب، همجنسگرايي، سرکوب، آزادي و موضوعاتي از اين دست، در فيلم «شرايط» به شکل کاملاً مضحک و ناشيانه ايي مورد بررسي قرار گرفته است.

خطا در آدرس عکس
*BEHDAD*
92/10/23
شرايط درباره دختري به نام عاطفه و دوست صميمي اش شيرين که عاشق جشن هاي شبانه و رقص و مشروب هستند. پس از مدتي اين 2 در مي يابند که احساساتشان کمي فراتر از 2 دوست معمولي است و به همين جهت به همجنس بازي روي مي آورند.
اين فيلم اصلا هيچ شباهتي به وضعيت جامعه ايران نداره و در اين فيلم سعي شده به يک سري از مقدسات اسلام مثل نماز ، حجاب و ازدواج توهين کند وآنها را بي ارزش نشان دهد
فيلم چرت ومزخرفيه ...که به همه چي توهين شده
دقيقا
يکي از بد ساخت ترين فيلم هاي که ديدم .اصلا معلوم نبود فيلمه يا فقط جاي براي بيان عقدهاي کارگردان
*BEHDAD*
من حرف دوستان را قبول مدارم اينگها گوشهاي از زمدگي ايرانيست که من با چشم خود ديده ام مجالس رقص کلوبهاي مخفي
*BEHDAD*
امنيت نداشتن دختران درموقع سواري در ماشين
*BEHDAD*
موارد امنيتي را نميدانم
برای مشاهده پیام های بیشتر لطفا وارد شوید
vertical_align_top