پيامهاي اتاق
+
اومدم يه سر بزنم ديدم آشپزخونه پارسي بلاگ انگار تارعنکبوت بسته
نور الزهراء
101/4/2
نور الزهراء
خوش اومدي. چه اتاق تميزي. شما تارعنکبوتاش رو پاک کردي؟
+
*پيراشکي گوشت*
من خمير پيراشکي را با آرد نانوايي درست کردم، ولي به نظرم اگه با خمير باگت درست بشه خيلي خوشمزه تر ميشه.
دستورشو از اين لينک برداشتم:
.&nbsp http://cooking.akairan.com/ashpazi/charkhgosht1/10854.html
گمنامه
94/6/16
مقدار موادي که من براي اين پيراشکي گوشت استفاده کردم، نصف مقداري بود که در دستور لينک بالا اومده بود. حدود بيست عدد پيراشکي در اومد ازش. احتمالا اگه طبق اندازه هاي دستورش درست کنيد، حدود چهل عدد پيراشکي درست بشه.
من توي خمير نونوايي گوشت و سبزي (جعفري ، گشنيز) و سيب زميني سرخ شده و پيازداغ و زرشک مي ريزم .خيلي خوشمزه ميشه .
راستي، من همين پيراشکي را با يه خمير جديد درست کردم و داخل توستر پختم عالي شد، روغن هم نداشت، نونش واقعا ترد و خوشمزه شده بود. عمري باشه در آينده دسترسي به نت پيدا کنم حتما خميرشو براتون مينويسم چطوري درست ميشه. داخل فر عالي ميشه.
+
بزودي در اين مکان اموزش پخت شله مشهدي گذاشته مي شود ...* لازم به ذکر است پخت آن بسيار سخت است و حتما بايد مشهدي باشي اما شما دست از تلاش بر نداريد* :))
نور الزهراء
94/4/29
نخود 2/1 ليوان .. لوبيا سفيد و چيتي و شمالي يا رشتي از هر کدام 4/1 ليوان .. ماش يک ليوان .. بلغور گندم 3 ليوان .. برنج نيمه کلات 5/1 ليوان .. گوشت سرد ست کمي چربي دار 5/1 کيلو .. پياز 2 عدد بزرگ .. ادويه شامل: جوز هندي: يک قاشق غذاخوري سر صاف/ ريشه جوز : 2 قاشق غذاخوري / فلفل سياه: با توجه به ذائقه خانواده مناسبش يک قاشق غذاخوري / زنجبيل: يک قاشق غذاخوري/ گلاب: 2/1 ليوان/ نمک به ميزان لازم
دستور پخت: نخود و لوبيا را جداگانه خيس کرده و ماش را هم جداگانه .. برنج و بلغور و گندم را نيز هر کدام جداگانه خيس مي کنيم به مدت 24 ساعت ... گوشت را جداگانه همراه با پياز پخته و بعد از اينکه خوب پخت آن را ريش ريش کرده کنار مي گذاريم تا حبوبات خوب پخته شوند ...
براي پخت اول نخود و لوبياها را آبکش کرده داخل ظرف غذا ريخته تا خوب بپزد وقتي حبوبات پخته شد به ترتيب ماش و برنج و بلغور را ريخته و دائم هم
+
سلام مرغ رو ميشه به اين شيوه پخت خيلي خوشمزه ميشه.مرغ.فلفل دلمه اي سبز.قارچ.بادمجان حلقه اي سرخ شده.گوجه فرنگي.پنيرپارميسان.رب.کره.پياز.سير.ونمک وفلفل وزعفرون... مرغ ها رو بپزيد.بعد داخل بشقاب بزاريد وزعفرون وفلفل سياه بزنيد.پياز وسير سرخ شده را با مرغها تفت بدين.بعد روي مرغ ها پنيرپارميسان وسيب زميني کمي پخته ورقه شده بزاريد +لايه بالاتر بادمجون سرخ شده ورقه اي بچينيد+لايه بعدي فلفل دلمه اي ورقه.
*جهادي
94/4/11
لايه بعد قارچ و آخرين لايه گوجه ... آب مرغ رو با کمي رب کره مخلوط کرده وروي همش ميريزيم.درقابلمه رو ميداريم تابا شعله کم بپزه.من گاهي تو ظرف ميچينم و ميگزارم توآون.به مدت 20دقيقه
+
پيراشکي هاي کدبانو با خودمم:D
طرز تهيه خمير:2ليوان آرد سفيد 2 ليوان آرد سبوس دار همشم با آردسبوس داردرست کرديد مشکلي پيش نمياد
مايه خمير 2قاشق غذا خوري يا بيکينگ پودر يک قاشق غذا خوري
روغن: يک سوم ليوان
شکر:1قاشق غذاخوري
نمک :1 قاشق چاي خوري
شير :3 قاشق تا پنج قاشق
آب نيمه گرم: 1چهارم ليوان
ماست انقدري که خمير به دست بچسبد
@شميم ياس @
94/3/13
+
اينم دستور تارت ميوه که اصلا حال تايپ کردنشو نداشتم دي:
مواد لازم :
آرد 250 گرم
کره 125 گرم
نمک خيلي کم
وانيل مقداري
زرده تخم مرغ 1 عدد
ماست ياشير 1 ليوان
آرد و نمک و وانيل رو در کاسه ايي ريخته و کره رو تکه تکه ميکنيم با زرده ي تخم مرغ به آرد اضافه ميکنيم. با نوک انگشت خوب ورز ميدهين ( خانوما توجه داشته باشيد خمييرايي که توش کره داره رو بايد اروم ورز بديد که به روغن نيافته باز بعدا نگي نگفتيا)
*تسنيم**
93/8/27
کم کم ماست رو اضافه ميکنيد تا خمير به دست بياد. خمير رو 30 دقيقه توي فريزر استراحت ميديم...بعد اونو به ضخامت 2 تا 3 ميلي متر توي قالب پهن ميکنيم.بعدشم روي خمير رو يه خيلي چنگال ميزنيم که يه وقت پف نکنه.به مدت 20 دقيقه با درجه حرارت 175 درجه سانتي گراد ميپزيمش...بعد از اينکه پخت و درش اورديم و خنک شد از توي قالب درش مياريم وش کرم پاتيسير ميريزيم و ميوه هاي مورد نظرمونو روي کرم هر مدلي که خودمون
دوس داريم ميچينيم بعدشم روي اونا رو ژله ي بي رنگ ميريزيم ( بايد خودمون ژله رو درست کنيم) ميذاريمش توي يخچال تا ژله خودشو بگيره بعدشم مياريم ميخوريمش
+
کيک فوق العاده خوشمزه
کيک برش نسکافه ايي
زهرا -شاپرک
93/8/27
+
دوستان گرامي تا ميتوانيد در غذاهاتون از روغن هاي طبيعي استفاده کنيد مثل کنجد وزيتون
*تسنيم**
93/6/20
موافقم. تقريبا چند وقتي هست که اين کار رو انجام ميديم. البته روغن زيتون بي بو گرفتم ولي بعضي از بچه ها خوششون نمياد و زود متوجه ميشن.
+
تارت ميوه
❀حرف دل
93/6/24
تارت ميوه
مواد خمير :کره 120 گرم..پودر قند60 گرم..آرد 200 گرم ...زرده تخم مرغ 1 عدد..وانيل يک چهارم قاشق غذاخوري...نمک يک هشتم قاشق غذاخوري
تهيه: کره و پور قند را بهم ميزنيم تا نرم و ليف شود.سپس زرده تخم مرغ را به وانيل اضافه ميکنيم و باز هم ميزنيم تا کاملا سفيد و پفکي بشه .سپس آرد و نمک را اضافه ميکنيم و آرام مخلوط مکنيم ..خمير را در کيسه قرار داده و مدت 1 ساعت در يخچال بگذاريد ...قالب را چرب کرد
قالب را چرب کرده سپس خمير را به يکنواخت در قالب پهن کنيد. به طوري ک خمير ديواره هاي قالب را بگيرد..سوراخ هايي روي خمير ايجاد کنيد.در طبقه وسط فر گذاشته.350 درجه به مدت 20 دقيقه.سپس از فر بياريد بيرون خنک شود..
+
سلام به خانم هاي اتاق اشپزباشي من داخل واتس اپ گروه هنر اشپزي دارم عزيزاني که مايل به عضويت هستند در قسمت خصوصي شماره شون رو به من بدن تا عضوشون کنم.هرچند بيشتر خانمهاي پارسي يار داخل گروه هستند.
.حوريه سادات.
93/6/22
+
دوستان ببخشيد اگه وقت نميکنم دستورات چيزايي که ميذارم رو بنويسم
*موس نسکافه ايي*که عکسشو گزاشتم و دستورشو خواستيد
تخم مرغ 2تا...پودرقند 50 گرم....پودر نسکافه 1-2 ق...خامه 100 گرم....پودرژلاتين 1-2 ق...
زرده هاي تخم مرغ را با پودر قند ميزنيم تا کرم رنگ و غليظ شود يادتون نره هرچي بيشتر بزنيد بهتره چون بوي خامي نميده...بعد پودرنسکافه که توي ي مقداري اب جوش حل کرده بوديم و پودرژلاتيني که به روش
نگهبان♫♥
93/6/13
بن ماري حل کرديم رو به زرده اضافه ميکنيم...و با دور کند همزن هم ميزنيم تا کامل کامل با هم مخلوط بشن. توي يک ظرف جدا سفيده هاي تخم مرغ رو هم ميزنيم تا کف کنن و سفيد بشن...در اخر سفيده رو به مواد اضافه ميکنيم و خيلييييييييييي ارم هم ميزنيم تا پفش نخوابه..اونو توي يک قالب مناسب چرب شده ميريزيم و ميذاريم توي يخچال تا ببنده.بعدش که بست از قالب در مياريم و تزيين ميکنيم
+
خانوما اين کيک گردويي من درست کردم ...مزش فوق العادس.خيليم نسبت به بقيه کيک ها کم خرج تره
*جهادي
93/6/11
مواد لازم: مغز گردوي پودر شده نصف ليوان/شير نصف ليوان/روغن مايع نصف ليوان/شکر نصف ليوان/تخم مرغ 2 عدد/ آرد يک ليوان يا يکم کمتر از 1 ليوان/ وانيل/بکينگ پودر 2 قاشق مرباخوري/جوش شيرين نصف قاشق مرباخوري (اگه جوش شيرين نداشتيد عيب نداره)