شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام‌هاي اتاق

ساعت ویکتوریا
+ *پيراشکي گوشت* من خمير پيراشکي را با آرد نانوايي درست کردم، ولي به نظرم اگه با خمير باگت درست بشه خيلي خوشمزه تر ميشه. دستورشو از اين لينک برداشتم: .&nbsp http://cooking.akairan.com/ashpazi/charkhgosht1/10854.html
مقدار موادي که من براي اين پيراشکي گوشت استفاده کردم، نصف مقداري بود که در دستور لينک بالا اومده بود. حدود بيست عدد پيراشکي در اومد ازش. احتمالا اگه طبق اندازه هاي دستورش درست کنيد، حدود چهل عدد پيراشکي درست بشه.
من توي خمير نونوايي گوشت و سبزي (جعفري ، گشنيز) و سيب زميني سرخ شده و پيازداغ و زرشک مي ريزم .خيلي خوشمزه ميشه .
يه وقت سر فرصت دستور شما رو هم امتحان ميکنم خانم نور الزهراء :)
*جهادي
لينكش باز نميشه
مال من خراب شد:( همه ش خميرش ميچسبيد
حتما اين کار ر وبکنيد فاطمه خانم .خيلي خوشمزه ميشه
سحربانو خوب خميرش رو از نونوايي بگير خيلي راحت
خب از نونوايي ميگيرم:دي ولي همه ش ميچسبه اينور و اونور.. اردم ميزنم ولي لافايده
اول کمي آرد بريز توي سيني بعدش خمير رو پهن کن وقتي هم که خمير رو پيچيدي زود بنداز توي ماهيتابه سرخ بشه .
آردم مي زني بازم مي چسبه؟B-)
اررره ميچسبه به ظرف.. به دست.. به همه چي:( هي ارد ميپاشم.. هي باز ميچسبه
سحربانو حتما اردشو کم زدى. به مقدار اردى که در دستورش اومده کارى نداشته باش, شما ارد را کم کم اضافه کن تا جايى که ديگه خمير به دست نچسبه. من خودم طبق همين دستور خميرو درست کردم, فقط مقدار موادى که استفاده کردم نصف مقدار گفته شده بود. م?لا اگه گفته بود نصف ليوان شير, من يک چهارم ليوان شير استفاده کردم, چون کار اولم بود و براى سه نفر مى خواستم تهيه کنم مقدار مواد رو نصف کردم.
ارد هم يک و نيم ليوان استفاده کردم.انقد ارد زدم تا خمير طورى شد که ديگه به دستم نچسبيد, خيلى هم مشت و مالش دادم تا يکدست بشه. بعدش 2 ساعت گذاشتم در يخچال موند. بعد هم که با وردنه پهنش کردم اصلا به سينى يا وردنه نچسبيد. فقط حواست باشه وقتى خمير کمى سفت شد, ديگه کم کم ارد اضافه کنى تا خمير خيلى سفت نشه.
نور الزهرا من اول همه ى پيراشکى ها رو پيچيدم, بعد سرخشون کردم. چون تا مياندازى تو روغن فورى سرخ ميشه و بايد تندى برگردونى, سخته همون لحظه دونه دونه بپيچى فورى بندازى تو روغن. با روش من وقت کمترى هم مى گيره, خراب هم نشد هيچ کدوم
فاطمه من ارد از نون سنگکي گرفتم اماده
*جهادي
فاطمه ميگم بالا نميارههههههههههههههه :(
فاطمه ايماني اگر زير ماهيتابه رو کم ککني زود سرخ نميشه. بعد هر کدوم سرخ شد اون وري مي کني و بعدش يکي ديگه رو ميزاري.
سحربانو خمير نون لواش رو امتحان کن نميچشبه.
اره.. باشه اينبار لواش ميگيرم
شرمنده ابجى جهادى فراموش کردم جواب بدم. نمى دونم چرا براى شما باز نميشه. من همين الان لينکو باز کردم, مشکلى نداشت. دستور غذا بطور کامل باز شد. يه بار ديگه امتحان کن اگه باز نشد, خبر بده دستور پيراشکى را کپى کنم برات.
نور الزهرا زير ماهيتابه زياد نبود که! ولى تند تند سرخ ميشد. با خمير نانوايى امتحان نکردم, خوشمزه ميشه? اخه خمير نانوايى که مواد خمير پيراشکى رو نداره! شير, ماست, روغن, تخم مرغ ...
*جهادي
باز نميشه ....انگار با سيستم من باز نميشه
http://cooking.akairan.com/ashpazi/charkhgosht1/10854.html
خانم جهادي ببينيد لينک بالا که من نوشتم براتون باز ميشه .
فاطمه اين موادي که من توش مي زنم با خمير نون لواش خيلي خوشمزه ميشه .... به غذاي بسيار خوشمزه و چاق کنند هاست دي:
*جهادي
ki kldai
*جهادي
نه نميشه
من اين پيراشکي رو با خمير نان لواش هم درست کردم، ولي اون پيراشکي اولي که خميرش را طبق دستور درست کرده بودم خيلي خوشمزه تر شده بود. خمير نانوايي انگار نمکش کم بود.
*جهادي
فاطمههههههههههه
فاطمه احيانا نمک غذاي خودتون کم نبوده دي:
نه آبجي، نمک خمير کم بود. آخه نان لواشي هم که ازش ميخريم کم نمکه.
خانم جهادي شرمنده من چند ماهه که اينترنت ندارم و نتونستم بيام پيامرسان. الانم با گوشيم اومدم. نميدونم چرا لينک برات باز نميشه، چون براي بقيه باز شده. ولي إن شاء الله هر وقت که تونستم با لپتاپ بيام دستور کامل پيراشکي رو برات مينويسم.
راستي، من همين پيراشکي را با يه خمير جديد درست کردم و داخل توستر پختم عالي شد، روغن هم نداشت، نونش واقعا ترد و خوشمزه شده بود. عمري باشه در آينده دسترسي به نت پيدا کنم حتما خميرشو براتون مينويسم چطوري درست ميشه. داخل فر عالي ميشه.
*جهادي
سلام فاطمه بانو اره با توستر اگر باشه و دستورش رو بدين خيلي بهتره ممنون ميشم
ساعت ویکتوریا
گروه آشپزباشي
vertical_align_top