پيامهاي اتاق
+
خدا را شکر که توفيق داد به وظيفهمان عمل کرديم. ما وظيفه دانستيم که بايد به شخصي که به نظر ما اصلح است رأي بدهيم و به ديگران هم توصيه کنيم و ـالحمدللهـ خدا توفيق داد كه هر کاري در اين جهت از دستمان برميآمد انجام دهيم؛ نه مثل بعضي از كساني كه به خاطر انگيزههاي مادي و دنيوي رأي دادند. ما با تحمل همه سختيها و ملامتها و شنيدن همه ناسزاها به وظيفهمان عمل کرديم و خدا را هم شكر ميكنيم.
آسماني
92/9/27
سبوي معرفت
ما بعد از زيارت عاشورا سر به سجده ميگذاريم و ميگوييم: "اللهم لک الحمد..."يعني ما بر مصيبت سيدالشهدا سلامالله عليه خدا را شکر ميكنيم؛علاوه بر اينكه نبايد ازشكست ظاهري امام حسين عليهالسلام سرخورده شويم،بايد خدا را هم شکر کنيم که چنين مصيبتي بر ما وارد شد و خداي متعال آن را براي ما وسيله سعادت و رحمت و فضل در دنيا و آخرت قرار داد. زيرا اطمينان داريم كه اجراخروي انجام وظيفه در هر حال محفوظ است.
سبوي معرفت
نميتوانيم بگوييم كاري كه شد اثر نداشت؛ چون همين فعاليت محدود چند روزه و صرف هزينههاي اندكي که از طرف مردم كوچه و بازار تأمين شد، در نتيجه با بعضي ديگر كه از مدتها پيش برنامهريزي كرده بودند و هزينههاي هنگفتي صرف كردند، برابري ميكرد و چه بسا اگر ما تلاش بيشتري ميکرديم و آمادگي بيشتري داشتيم، نتيجه بهتري ميگرفتيم. پس نميتوانيم بگوييم چون فعاليت ما اثر ندارد، پس تکليف ساقط است.
سبوي معرفت
در جمع گروهي از اساتيد و اعضاي هيات علمي مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) ـ 1392/03/26 :http://mesbahyazdi.ir/node/4745
+
*پاسخ به پرسش از آيت الله مصباح*
دست به قلم شدن و نگاشتن شايد آسان باشد، اما آنچه مهم و البته دشوار است پايه و اساس نوشتار است. بسي جاي تعجب است که فارغ از دروغ و تهمت، حتي ذرهاي جانب انصاف و مردانگي و اخلاق هم رعايت نميشود. گاهي بايد شنيد و گذر کرد.http://mehraban63.parsiblog.com/Posts/142/
آسماني
92/9/27
+
*نيمي از رسالت حماسههاي امسال بر دوش بانوان است*
.
آسماني
92/9/27
استاد حوزه علميه قم با بيان اين مطلب كه *به جز جهاد ابتدايي نظامي، بقيه اقسام جهاد همانند مردان بر زنان هم واجب است*، گفت: مفهوم جهاد وسيعتر از مجاهده نظامي است و شامل جهاد فرهنگي، جهاد علمي، جهاد اقتصادي و جهاد سياسي نيز ميشود.
+
امروز هدايتگري و روشنگري براي بالابردن سطح آگاهي مردم در خصوص مسائل سياسي و اجتماعي، از *اوجب واجبات* است.
حسين هاتفي.
91/12/15
+
*چرا ورود به مسائل سياسي و اجتماعي نياز است؟*
حسين هاتفي.
91/12/12
در ورود به مسائل سياسي و اجتماعي نيز بزرگان از گذشته اختلاف نظر داشتند و دو گروه ميشدند، بعضي از بزرگان مانند شيخ بهائي وارد فضاي سياسي ميشدند و عدهاي نيز توجه به مسائل فردي و عبادي را سرلوحه زندگي قرار ميدادند.
در رژيم گذشته نيز برخورد با دستگاه حکومتي متفاوت بود، کساني معتقد بودند بايد مماشات کرد تا اصل اسلام باقي بماند و گروهي هم مخالفت با دستگاه را در پيش گرفته بودند.
در زمان ما نيز امام (ره) به مخالفت با دستگاه حکومتي پرداخت و نهضت روحانيت تشکيل شد و انقلاب پيروز شد، داستاني که نظيرش در عالم تشيع کم است.
*بخش عظيمي از اسلام به مسائل جتماعي اختصاص يافته است و از اين رو نميتوان فقط به مسائل فردي اکتفا کرد، امام (ره) حرکتي را آغاز کرد و عملا اين مسأله را نشان داد، ما نيز اگر درست فکر کنيم و حرکت امام (ره) را مورد تحليل تاريخي قرار دهيم، ميبينيم که اگر اين حرکت شکل نميگرفت، چيزي از اسلام و تشيع باقي نميماند.*
+
تمام اعضا و جوارح ما به برکت وجود حضرت وليعصر(عج) رشد يافته است.
.
آسماني
91/12/10
+
* ايمان جوانان امروز بسيار بيش از گذشته است*
آسماني
91/12/10
عدهاي معتقدند كه در گذشته انسانهاي مؤمن و متدين بيشتر بوده و ايمان در زندگيها پررنگتر بوده است، و گاه برخي خاطرات از افراد مختلف را به عنوان مؤيد ذكر ميكنند.
/گاه ملاک خوبي و ايمان يك فرد يا گروه در يك سري مسائل ظاهري مانند نماز، روزه، سينه زني و زيارت رفتن خلاصه ميشود، در حالي كه معيار ارزش بايد اين باشد كه چه ميزان افراد حاضرند براي دينشان فداكاري كنند.
بنده وقتي داستان حنظله غسيل الملائكه را ميخواندم كه صبح بعد از ازدواجش به جنگ رفت و شهيد شد، بسيار متعجب ميشدم كه چگونه فردي ميتواند تا اين اندازه به اعتقادات خود پايبند باشد، اما در همين 8 سال دفاع مقدس، جوانهايي پيدا شدند كه با فداكاريهاي خود، حماسههايي آفريدند كه داستان حنظله غسيل الملائكه در مقابل آن بسيار كوچك جلوه ميكند
امروزه عوامل فسادي كه به راحتي در اختيار افراد معمولي قرار ميگيرد، در گذشته دسترسي به آنها حتي براي شخصيتها نيز ناممكن و يا دشوار بود، لذا مقاومت در برابر اين عوامل بسيار دشوارتر از گذشته، ودر عين حال امروز جواناني كه دسترسي به فساد براي آنها بسيار راحت است، خود را از اين فسادها حفظ ميكنند و مقاومتي كه جوانان براي حفظ ارزشهاي اسلامي ميكنند، بسيار بيش از گذشته است،
+
*تقويت عواطف ديني*،
*دلسوزي براي محرومان جامعه*
و *تقويت عواطف انساني*،
معيارهايي است که در تحقق *سبک زندگي اسلامي* در اولويت قرار دارد.
آسماني
91/12/10
اين روحيه خيرخواهي براي همه، گذشت از قصورها و تقصيرهاي ديگران، ناديده گرفتن نقاط ضعف يکديگر در هر زمان، قشر و حتي نهادي ميتواند کار ساز باشد و به عنوان يک معيار کلي ديگر در تحقق سبک زندگي اسلامي در نظر گرفته شود که يکي از بزرگترين عوامل موفقيت امام و مقام معظم رهبري، مهرباني آنان است که نمونه کاملتر و متعاليتر آن در امير مؤمنان عليهالسلام وجود داشت.
سبوي معرفت
91/7/22
+
امام خميني به همهي ما ياد داد كه خداوند قبل از هر جا در ميدان سياست است. من اين باور را از گذشته داشتهام و هر روز نيز نشانههاي بيشتري براي آن يافتهام كه خداي جبهههاي دفاع مقدس، همان خداي دانشگاهها، همان خداي حوزههاي علميه و همان خداي عرصههاي سياست و اقتصاد است.
آشناي قريب
91/6/17
+
اگر دوران حاضر را با تمام دورههاي تاريخ تشيع مقايسه كنيم، درمي يابيم كه هرگز چنين شرايطي وجود نداشته كه به اين ميزان وسايل، ابزار و امكانات و داوطلب براي پرداختن به امور ديني فراهم باشد، لذا بايد قدردان اين نعمت بزرگ الهي باشيم و نعمت وجود حضرت امام(ره) و رهبري كه جانشين شايسته ايشان هستند را فراموش نكنيم.
آسماني
91/4/26
تنها در چند سال كوتاه، حضرت علي(ع) حاكميت را در دست داشتند و با وجود اينكه همين زمان كوتاه بهترين نمونه حكومت در تاريخ انسانيت بوده است، مشاهده ميكنيد چه اختلافاتي به وجود آمد و زمان زيادي از اين حكومت نيز صرف جنگ شد.
در شرايط امروز كشور نيز نبايد انتظار داشت همه مسائل به صورت آرماني و مطابق اسلام باشد، چرا كه هر قدمي در راه اسلام برداشته شود، شياطين جن و انس چندين قدم بر خلاف آن بر ميدارند.
+
*اسلامي کردن علوم*
آسماني
91/4/26
*در تمامي رشتههاي علمي بايد علوم اسلامي اقتباس شوند و از ريزهخواري از سفره ديگران پرهيز کنيم.* اسلامي کردن بدين معناست که علوم مخالف اصول اسلامي تغيير داده شوند و بر اساس آموزههاي اسلامي تجديد شوند.
مطالبي که در کتب درسي اصطکاک با علوم ديني دارند، مانند برخي از علوم انساني، نبايد متن درسي و آموزشي قرار داده شوند و بايد متوني که سازگاري با آموزههاي اسلامي دارند در متون آموزشي گنجانده شوند که البته ميتوان در کنار آن به ساير نظرات علمي نيز ارجاع داد.
+
* از زمان خلقت آدم(ع) تا کنون در هيچ زماني کميت و کيفيت مبارزه با دين، تا اين حد شديد نبوده است*
آسماني
91/4/26
بالاترين شبهات اعتقادي و اخلاقي از سوي پوزيتويستها، ماترياليستها و ساير مکاتب انحرافي در حال مطرح شدن است و از سويي عوامل فساد اجتماعي نيز گسترده بوده و شياطين از پيشرفت و تکنولوژي نيز در اين مسير بهره ميگيرند و لذا در هيچ زماني و در هيچ قومي دانشمندان و علما به اين اندازه مسئوليت سنگين مبارزه با مفاسد اخلاقي را بر دوش نداشتهاند، چون هرگز دشمني با چنين قدرتي در برابر آنها قرار نگرفته است.