شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار
هدف از ايجاد اين اتاق بيان معارف اسلامي و احکام ديني و اخلاق اسلامي و ... مي باشد، همچنين جواب دادن به کليه سوالات مذهبي . که اميدوارم به لطف خدا اتاق جامعي را در فضاي پيام رسان ايجاد کنيم در ضمن پاسخگويي مسائل به عهده همه دوستان و اعضاي اتاق مي باشد

پيام‌هاي اتاق

تسبیح دیجیتال
+ *سلام عليکم و رحمة الله و برکاته*يکي از دوستان در قسمت نظرات بنده، سوالي را پرسيده است که در اختيارتون ميگذارم هرکسي جوابي دارد بفرمايد تا استفاده ببريم *متن سوال:* پدر و فرزندم تارك الصلاة هستند ولي در مجالس عزاداري ائمه (ع) شركت مي كنند با اين دو چگونه برخوردي داشته باشم ؟ تكليف من با اين دو چيست ؟
*هر کسي در رابطه با اين موضوع هر اطلاعاتي دارد بيان کند تا استفاده ببريم*
2-سرگرمی
سلام منم اين مشکل داشتم راستش با رفتار غير مستقيم جذبشون کردم .ياحق
هيچي کاري خاصي نميخواد انجام بديد من خيلي هارو ميشناسم که اينجورين وتا خودشون اعتقاد به نماز پيدا نکنن به زور هم نماز خوان نميشن.به نظر من بايد خيلي زيرکانه روي اعتقادشون کار کنين!
سلام ممنون از نظرات دو سرور عزيزم/ ولي بايد توضيح داده بشه كه رفتار غير مستقيم و يا زيرکانه روي اعتقادشون کار كردن بايد به چه صورت باشد
منظورم اينه که مثلا شما هميشه نماز هاتون رو جلوي چشم اونا بخونين وگاهي که مشکلاتتون حل ميشه بيايد وتعريف کنين از اثر نماز.يا مثلا بگيد واي حوصله ندارم الان پاشم برم 2رکعت نماز بخونم حالم جا بياد !به نظرم اينجوري ترقيب ميشن براي نماز خوندن.واصلا توصيه نکنين که اونا تجربه کنن تا وقتي که خودشون بخوان.
وظيفه شما در مقابل شخصي که نماز را ترک مي کند نهي از منکر است. ولي نبايد در اين راه تندي کنيد و طبق آيه قرآن بايد با نرمي و ملايمت آنها را به خواندن نماز تشويق کنيد. « ادْعُ إِلي سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَ الْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ » سورة نحل، آية 125 و نشست و برخاست و رفت و آمد با اين اشخاص مادامي که سبب تشويق آنها به ترک نماز نشود و مشکل شرعي ندارد.
ولي نبايد در رفت و آمد ها نهي از منکر را به طور کلي ترک کنيد و به بي نماز بودن آنها بي توجهي کنيد؛ چرا که در اين صورت خود مرتکب معصيت شده ايد. و قطع رابطه با آنها چون از نزديکان هستند جايز نيست مگر اينکه ترس از تاثيرات منفي اعمال آنها در خود ما وجود داشته باشد, يا قطع رابطه به صورت موقت و براي هدايت آنها باشد. و البته در مقابل پدر بايد نهايت ادب و احترام را حفظ کرد
و در مقابل فرزند بايد با توجه به سن او از امر کردن يا صحبت کردن يا تشويق کردن و ... استفاده کنيد. و وظيفه انسان در مقابل فرزند در اين مورد سنگين تر است چرا که علاوه بر مسئله نهي از منکر تربيت فرزند بر عهده پدر و مادر است. همچنين شرکت در مجالس عزاداري در حکم اين مسئله تاثيري ندارد. و حکم در برابر همه يکسان است ولي شما براي هدايت آنها مي توانيد از همين مسئله به خوبي استفاده کنيد.
تسبیح دیجیتال
گروه **پايگاه علــوم و معــارف اســلام پيامرسان**
vertical_align_top