ديدي زده بالاي دري پرچم زهرا/
بي اذن مشو وارد بزم غم زهرا/
ايام، تعلق به گل ياس گرفته/
افراشته بنگر همه جا پرچم زهرا/
پيامهاي اتاق
+
گفتمش نقاش را از غربت زهرا بکش/ گريه کرد و با قلم يک چادر خاکي کشيد/گفتمش پس غربت زهرا کجاي نقش بود/ناله کرد و زير چادر غنچه اي پرپر کشيد
سبوي معرفت
91/4/5
+
با عرض سلام و عصر بخير خدمت همه بزرگواران.خوش آمديد. لطفا اعلام حضور بفرمائيد.
سبوي معرفت
91/4/5
قُلْ لاَ أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى وَمَنْ يَقْتَرِفْ حَسَنَةً نَزِدْ لَهُ فِيهَا حُسْناً إِنَّ اللهَ غَفُورٌ شَكُورٌ (شوري - 23)
(اى پيامبر ما!) بگو: «من هيچ پاداشى از شما بر رسالتم در خواست نمى كنم، جز دوست داشتن نزديكانم (=اهل بيتم)» و هر كس كار نيكى انجام دهد، بر نيكى اش مى افزاييم; چرا كه خداوند آمرزنده و سپاسگذار است.
+
حضرت فاطمه(س) ميفرمايند: خداوند، نيكي به پدر و مادر را سبب امان از خشم خود قرار داد. (بحارالانوار/29/ 223
سبوي معرفت
91/4/5
+
حضرت فاطمه(س) ميفرمايند: همانا حيا از ايمان است و نتيجهي ايمان، بهشت ميباشد. (كافي/2/106)
سبوي معرفت
91/4/5
+
عطري که کسي نديده و نشنيده/امشب به حريم احمدي پيچيده/ذرات اگر به شوق و شور آمده اند/خورشيد شفاعت ز افق تابيده
سبوي معرفت
91/4/5
+
امام جعفر صادق صلوات اللّه عليه حكايت فرمايد:
حضرت رسول صلّى اللّه عليه و آله در سنين چهل و پنج سالگى بود كه فاطمه زهراء سلام اللّه عليها در بيستم ماه جمادى الثّانى ، در شهر مكّه چشم به جهان گشود، و مدّت هشت سال در اين شهر مقدّس اقامت كرد.
و در آن هنگام كه حضرت رسول صلّى اللّه عليه و آله از مكّه معظّمه به مدينه منوّره مهاجرت نمود،
سبوي معرفت
91/4/5
حضرت زهراء سلام اللّه عليها به همراه همسرش ، اميرالمؤ منين علىّ بن ابى طالب عليه السلام و تعدادى از زنان مهاجر كه عايشه نيز همراه آن ها بود، به سوى مدينه منوّره رهسپار شده و مهاجرت نمودند.
و هنگامى كه حضرت زهراء وارد شهر مدينه گرديد، پدرش رسول خدا صلّلى اللّه عليه و آله او را به منزل مادر اءبو ايّوب انصارى بُرد و مدّتى را در آنجا سكونت گُزيد.
و پس از گذشت مدّتى كه حضرت رسول صلوات اللّه عليه و سلامه با امّ سلمه ازدواج كرد، فاطمه زهراء سلام اللّه عليها را نزد همسرش امّ سلمه انتقال داد.
امّ سلمه گويد: چون رسول خدا صلّلى اللّه عليه و آله دخترش ، فاطمه زهراء سلام اللّه عليها را نزد من آورد، امور زندگى او را به من واگذار نمود.
و او بسيار با ادب و در حدّ اءعلاى كمالات بود و نسبت به مسائل زندگى بيش از من آشنا و اهل معرفت بود
+
حضرت فاطمه(س)ميفرمايند: و ما وسيلهي ارتباط خدا با مخلوقاتيم. (دلائلالامامه/32)
سبوي معرفت
91/4/5
+
فراموش نکنيد از همان وقتي که مشروطيت در ايران با دستگاه فراماسونري بر سر کار آمد با شعارهاي اسلامي و آيات قرآن و با اين حرفها پيش آمد. امروز هم اگر بخواهد پيش بيايد حتما از همين شعارهايي که از انقلاب سرچشمه گرفته استفاده خواهند کرد.
سبوي معرفت
91/4/5