پيامهاي ارسالي
+
اگــر در امتــحــان جغــرافــي پــرسيــدنــد ؛ کــوفــه کجــاســت ؟ بگــو ؛ کــوفــه جــا نيــســت ؛ کــوفــه زمــان اســت . . کــوفــــه سيــاهــچــــال تــاريــخ اســت کــه دنــيــــا پــرستــــان آلــوده بــه روزمــره گــي در آن خــواهنــــد پــوسيــــد . . . و بنــويــس ؛ مــا اهــل کــوفــــه نيــســتيــــم ؛ عــلــــي تـنــــهـا بـمــــانــد
2-درياي آبي
92/9/11
دلآرام
92/6/3
+
وقتي حاجاتت را به تأخير مي اندازد، دارد چيزي بزرگ تر به تو مي دهد،منتها تو حواست به خواسته ي خودت است و آن را نمي بيني.تو نان مي خواستي، او جان مي داد، تو هم مي گفتي جان را مي خواهم چه کار، من نان مي خواهم. "مرحوم دولابي"
عاشقان ولايت قزوين
92/5/25
+
من مواعظ النبي صلى الله عليه وآله وسلّم:
إيّاکم وتخشّع النّفاق وهو أن يُرى الجسد خاشعاً والقلب ليس بخاشع.
(تحف العقول صفحه 60)
همابانو
92/5/14
مراد از خشوع در اين حديث، خشوع در مقابل خداوند است در حال نماز و دعاء و ذکر، اگر انسان طورى باشد که وقتى کسى به او نگاه مى کند خشوع را در او احساس کرده و توّهم مى کند که داراى قلب خاضعى است، اما در باطن هيچ خبرى نباشد، خشوع منافقانه است.
از دعائى که در صحيفه ثانيه سجاديه به اين مضمون نقل شده که «اللهم ارزقني عقلاً کاملاً و... و لبّاً راجحاً» استفاده مي شود که انسان لبّى دارد و قشرى، قشر او همين ظاهر و لُبّ او باطن وى مى باشد و اگر قشر ما راجح و خاشع و ذاکر باشد و لُبّ ما غافل و غرق در ماديات باشد بسيار مذموم است.
پروردگارا به ما لبّ راجح روزى گردان
ياسيدالکريم
92/5/15
سحر بيدار باشيم يا بين الطلوعين؟ گفتند بينشان دعوايي نيست. هر دو را بيدار باشيد! ولي اگر کسي نميتوانست
اولويت را با سحرميدانستند يکبار کسي گفت حاج آقا من سحرها خوابم ميگيرد؟ گفتند اگر خوابت گرفت بخواب چون معلوم است
اسمت را در ليست ننوشته اند!:'( @};-