شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام‌هاي اتاق

+ بزودي در اين مکان اموزش پخت شله مشهدي گذاشته مي شود ... لازم به ذکر است پخت آن بسيار سخت است و حتما بايد مشهدي باشي اما شما دست از تلاش بر نداريد
خطا در آدرس عکس
پروانگي
نخود 2/1 ليوان .. لوبيا سفيد و چيتي و شمالي يا رشتي از هر کدام 4/1 ليوان .. ماش يک ليوان .. بلغور گندم 3 ليوان .. برنج نيمه کلات 5/1 ليوان .. گوشت سرد ست کمي چربي دار 5/1 کيلو .. پياز 2 عدد بزرگ .. ادويه شامل: جوز هندي: يک قاشق غذاخوري سر صاف/ ريشه جوز : 2 قاشق غذاخوري / فلفل سياه: با توجه به ذائقه خانواده مناسبش يک قاشق غذاخوري / زنجبيل: يک قاشق غذاخوري/ گلاب: 2/1 ليوان/ نمک به ميزان لازم
پروانگي
دستور پخت: نخود و لوبيا را جداگانه خيس کرده و ماش را هم جداگانه .. برنج و بلغور و گندم را نيز هر کدام جداگانه خيس مي کنيم به مدت 24 ساعت ... گوشت را جداگانه همراه با پياز پخته و بعد از اينکه خوب پخت آن را ريش ريش کرده کنار مي گذاريم تا حبوبات خوب پخته شوند ... براي پخت اول نخود و لوبياها را آبکش کرده داخل ظرف غذا ريخته تا خوب بپزد وقتي حبوبات پخته شد به ترتيب ماش و برنج و بلغور را ريخته و دائم هم
پروانگي
مي زنيم تا ته نگيرد و انقدر هم مي زنيم تا تمام مواد کاملا پخته شود وقتي حبوبات پخته شد گوشت پخته شده را داخل حبوبات مي ريزيم و آنقدر هم مي زنيم تا همه با هم مخلوط و پخته شود ادويه ها را جداگانه داخل ظرفي ريخته همراه گلاب و با مقدارکمي آب آن را به حالت مايع درآورده تا وقتي که مواد شله کاملا پخته شود و بعد از اضافه کردن گوشت داخل شله ادويه را هم اضافه مي کنيم
پروانگي
و انقدر هم مي زنيم ( به اصطلاح مشهدي چنبه مي زنيم) تا به دم برسد مواظب باشيد ته نگيرد وقتي احساس کرديم مواد مخلوط شده باشدو آب اش خشک شده باشد و نياز به دم کردن داشته باشد با حرارت ملايم به مدت 30 تا 45 دقيقه دم مي کنيم
پروانگي
شله را همراه با قيمه سرو مي کنن ( به قول مشهدي ها شله بي قيمه نِمِره ) طرز پخت قيمه روي شله: همان قيمه معمولي است با همان دستور پخت با اين تفاوت که دارچين بيشتري لازم دارد و همين طور مقدار روغن قيمه اش هم بيشتر است.
پروانگي
لازم به ذکر است با شله نوشابه فراموش نشه
چشم
پروانگي
بي بالا
جامون هم كربلا ايشاللا
پروانگي
انشالللللللله
همسر من خيلي شله مشهدي دوست دارند. هروقت ميرن مشهد به دوستاشون مي گند که شله يادتون نره.(28 صفر مي پزند درسته؟؟)
من بالاخره پختمش .... خيلييييييييي هم خوشمزه شد . فقط چون ترسيدم خوشمزه نشه قيمه شو نپختم. براي همين هم عکس نگرفتم ازش .... انشاء الله دفعه ديگه که پختم ازش عکس هم مي گيرم. ممنونم خانم پروانگي عزيز به خاطر دستور دقيق پخت اين غذا
يه سوال خانم پروانگي عزيز، شله که من پختم روشن تر از اين عکس شد. مثل عکس قهوه اي نشد. فکر مي کنيد علتش چيه؟
يني منيره ميدونه؟ يني ب عمرش شله درست کرده؟
ساقي گرامي دستورشون که عالي بود. حتما ميدونن .
خب فک کنم ازين دستورا زياد باشه آيکن کوبوندن منيره تو ديفال
اصلا پروانگي توي اين اتاق نمياد
شايدم مياد بلت نيس چي بگه
پيداش کردم .
برای مشاهده پیام های بیشتر لطفا وارد شوید
vertical_align_top